Campania de diseminare a activităţilor şi rezultatelor proiectului desfăşurata  în perioada 27- 30 octombrie 2015  s-a bucurat de un real succes atât în rândul elevilor cât şi în profesorilor participanţi.

Campania de diseminare a avut ca scop asigurarea suportului necesar mediatizării obiectivelor, activităţilor  precum şi creşterea vizibilităţii rezultatelor proiectului atât pentru liceele partenere în proiect cât şi pentru celelalte licee din Călăraşi, Olteniţa, Lehliu şi Fundulea.

În prima zi a campaniei de diseminare, ce a avut loc la sala Barbu Ştirbei, ne-am bucurat de prezenţa domnului Prefect Geoge Iacob şi de prezenţa domnului Primar Daniel Ştefan Drăgulin. În această zi ne- am adresat elevilor şi profesorilor  de la liceele din Călăraşi:  Liceul Mihai Eminescu, Colegiul Naţional Barbu Ştirbei, Colegiul Tehnic Ştefan Bănulescu, Colegiul Agricol Sandu Aldea, Liceul Tehnologic Dan Mateescu, precum şi partenerii în proiect.


 

Programul a continuat a doua zi la Olteniţa, unde s-a deplasat o echipă de elevi din grupul ţintă şi profesori implicaţi în implementarea proiectului pentru a realiza diseminarea în liceele din această localitate.


 

În a treia zi de campanie s-a realizat diseminarea în liceele din Fundulea şi Lehliu.


 

Campania  s-a finalizat prin diseminarea activităţilor şi rezultatelor proiectului în cadrul liceelor partenere în proiect.

În campania de diseminare s-au distribuit: 350 de mape de conferinţă personalizate, 350 calendare de birou personalizate, 350 pix-uri personalizate, 350 notes-uri personalizate, 350 stick-uri personalizate, 700 reviste ’’VIITORII ANTREPRENORI’’, 700 pliante cu informaţii despre obiectivul, activităţile şi rezultatele proiectului, precum şi câte un set de documente ( Raport de analiză a activităţii de consiliere şi A,B,C- ul firmelor de exerciţiu pentru liceele teoretice şi tehnice) pentru fiecare unitate şcolară participantă la diseminare.